Wide band tuning

High Performance Catalytic Converters Questions and Answers Forum
Toms97cobra
Private
Private
Posts: 8
Joined: Thu Apr 14, 2016 11:49 am

Wide band tuning

Postby Toms97cobra » Thu Apr 14, 2016 12:01 pm

The question I have is can I replace the front o2 sensors with wide band ? I know I can just put one in place of a rear o2 but if I do how does the software see it if it's not connected to the computer ? Does the tunning software have the option to change stock o2's to wide band ?

User avatar
Sniper Chris
General of the Army
General of the Army
Posts: 537
Joined: Fri Jul 20, 2007 3:54 pm
Location: Sanford, FL
Contact:

Re: Wide band tuning

Postby Sniper Chris » Mon Apr 18, 2016 10:58 am

This can be done but we do not recommend it. To do it, you must have the Commando or Delta Force software. You cannot do it with the Special Forces software.
Director of Sales & Marketing
Technical Support

407.321.5725
www.DeltaForceTuning.com


Return to “Wide Band A/F Meters”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron