Delta Force Template

Have an idea or something you'd like to see in a new version? Let us know.
User avatar
PPT
Private
Private
Posts: 9
Joined: Fri Jul 20, 2007 4:11 pm
Location: Central Florida
Contact:

Delta Force Template

Postby PPT » Fri Jul 27, 2007 3:38 pm

In Delta Force it would be a nice feature that when a tune is loaded that Delta Force scans the tune for the code and auto loads the template.
Michael
Sniper Tuning Delta Forces Dealer
http://www.precisionperformancetuning.com
http://www.ppt.nu

User avatar
Sniper Chris
General of the Army
General of the Army
Posts: 537
Joined: Fri Jul 20, 2007 3:54 pm
Location: Sanford, FL
Contact:

Re: Delta Force Template

Postby Sniper Chris » Fri Jul 27, 2007 6:26 pm

PPT wrote:In Delta Force it would be a nice feature that when a tune is loaded that Delta Force scans the tune for the code and auto loads the template.


There is a great reason why our software doesn't do this. I'll let one of the tuners chime in as to why.
Director of Sales & Marketing
Technical Support

407.321.5725
www.DeltaForceTuning.com

Mattr66
Warrant Officer 5
Warrant Officer 5
Posts: 292
Joined: Fri Jul 20, 2007 4:58 pm
Location: College Station, TX

Re: Delta Force Template

Postby Mattr66 » Fri Jul 27, 2007 7:09 pm

Um could it be the possibility of a different calibration being on the ecm/tune that what the ASCII/Hex says it is? Just a guess I don't think this is possible......LOL

I guess it could be a toggleable (is that a word?) feature?
Matt Robinson
Delta Force Gas and Diesel Tuner
www.gearheadautomotiveperformance.com

Rhynotune
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
Posts: 110
Joined: Mon Jul 23, 2007 1:31 pm

Re: Delta Force Template

Postby Rhynotune » Fri Jul 27, 2007 9:39 pm

Well you can save your tune as a project and it will automatically open both the tune and the template.

I don't know what Chris' reason is but I imagine you can edit different years differently by using certain templates to see if something is missing in the hex code.

I haven't really tried with Sniper yet, but you can edit old Lightning files with new templates with CMR.

I'm curious as well, I'm fine with it. It forces me to match the correct template with the correct pcm file which the other two programs often do incorrectly.
Ryan
RHYNOTUNE
rhynotune@gmail.com
Sniper Delta Force Tuner and Dealer

AIM: RyanatSDM


Return to “Commando - Delta Forces Feature Request”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron