Load stock file to updated interface

Have you found a problem? Let us know so we can fix it.
Post Reply
DOHC
Private
Private
Posts: 4
Joined: Tue Aug 28, 2007 8:13 pm

Load stock file to updated interface

Post by DOHC » Sun Sep 30, 2007 4:04 pm

I sent in my interface to get updated, I didnt reload the stock tune to the car. how do I save the stock file to the updated system to position 6. I would call for tech help but my work schedule and location and the hours I work prevent me from calling. I run my system off a laptop. Thanks for the help.

User avatar
geoffav
Second Lieutenant
Second Lieutenant
Posts: 362
Joined: Mon Jul 23, 2007 7:35 pm
Location: Enterprise, AL
Contact:

Re: Load stock file to updated interface

Post by geoffav » Mon Oct 01, 2007 1:00 am

Try this thread for the answer. It won't hard and I should have known the answer from past issues.

http://www.snipertuningforums.com/viewt ... p?f=8&t=67

Good luck. 8-)
Geoff
04 Mach1 Torch Red 5spd w/281 CobraJet Engine
03 Mach1 Azure Blue 5spd w/281 CobraJet Engine
33 Ford 3 Window, 4.6DOHC stack intake

http://www.weevilcitycruisers.com/index.html

DOHC
Private
Private
Posts: 4
Joined: Tue Aug 28, 2007 8:13 pm

Re: Load stock file to updated interface

Post by DOHC » Fri Oct 05, 2007 6:15 pm

Can anyone give me a little better step by step. Im not to computer savvy.
Thanks for the help

sniperpat469
General of the Army
General of the Army
Posts: 427
Joined: Fri Jul 20, 2007 2:53 pm

Re: Load stock file to updated interface

Post by sniperpat469 » Sat Oct 06, 2007 10:46 pm

You will not be able to put the stock file into position , if you want to put the vehicle back to stock put the origional file into position 1 through 5


Patrick
Image

Post Reply

Return to “Special Forces Bugs and Issues”